Apagro

logo apagro
english_flag
flag_russia

CONTACT

For further information please contact:

Michał Sorski

контакт

(Мы говорим по-русски)

Urban Gorski

Gumy strzykowe milkrite

Jako jedyna część systemu udojowego, który ma styczność ze strzykiem, guma strzykowa musi spełniać rygorystyczne przepisy higieniczne, pozostając jednocześnie łagodną dla wrażliwych strzyków, a także zapewniać skuteczne dojenie.
gumy strzykowe

Gumy strzykowe Impulse Air:

System Impulse Air to wyjątkowy krok w rozwoju technologii dojenia. Wprowadzenie powietrza do główki gumy powyżej punktu odpływu mleka, zmniejsza potencjalnie szkodliwe działanie podciśnienia. Wentyl pomaga odprowadzić mleko od strzyków, utrzymując je w suchości zmniejszając podmywanie i zapobiegając przedostawaniu się bakterii do strzyka. Ogólnym rezultatem użycia wentyla jest delikatny masaż strzyka, przy jednoczesnym zmniejszeniu liczby komórek somatycznych (LKS) oraz redukcji ryzyka zapaleń. Innowacyjna technologia trójkątnej gumy strzykowej poprawia jej przyczepność do strzyka, podczas gdy wentyl przyśpiesza przepływ mleka, zwiększając wydajność i zmniejszając ryzyko zakażeń krzyżowych. System Impulse Air łączy rewolucyjną konstrukcję kubka udojowego, zapobiegającą skręcaniu trójkątnej gumy. Ogólnie rzecz biorąc, innowacyjna guma Impulse Air zapewnia lepszą wydajność dojenia.
Gumy strzykowe

Cechy i zalety trójkątnych gum strzykowych

Ultraliner to nasza gama okrągłych gum strzykowych. Ultraliner oferuje wiele różnych typów gum, które pasują do większości marek i typów kubków udojowych dla wszystkich ras krów, kóz i owiec

gumy skrzykowe Ultraliner

Cechy i zalety gum Ultraliner:

Technologia gumy trójkątnej w stosunku do okrągłej:

Zarówno guma Impulse, jak i Impulse Air używają trójkątnej technologii milkrite | InterPuls, podczas gdy seria Ultraliner wykorzystuje klasyczną technologię gumy okrągłej. Technologia gum trójkątnych zapewnia bardziej zsynchronizowane zamykanie końcówek strzyków w stosunku do gumy okrągłej. Guma trójkątna delikatnie masuje strzyk, co powoduje zmniejszenie nadmiernego rogowacenia, a jednocześnie zapobiega ześlizgnięciom oraz poprawia przyczepność wokół strzyka.
Technologia gumy trójkątnej w stosunku do okrągłej